Ultrahangos zsírbontás – Karcsúsodjon a VASERlipó segítségével!

 

Miért különleges a VASERlipo?


A VASER Lipo az úgynevezett LipoSelection technikán alapul. A testszobrászati eljárás során alkalmazott ultrahang képes arra, hogy megkülönböztesse a zsírszöveteket a többi szövettől, így védi az idegeket, ereket, és a hagyományos zsírleszívással ellentétben nem roncsolja azokat! Az ultrahangos zsírbontás az egész testfelületen lévő zavaró zsírpárnák esetében alkalmazható, a toka, a nyak, a mellkas, a has, a fenék, a vádlik a karok, valamint a combok és a csípők is remekül formázhatóak vele. Az ultrahangos zsírbontás egyenletes és feszes bőrt eredményez, nem hagy hátra göröngyös felületet.

Hogyan zajlik az ultrahangos zsírbontás?

Az ultrahangos zsírbontás során első lépésben plasztikai sebészünk Lidocainnal és sóoldattal tölti fel a bőr alatti részt, majd egy apró, alig észrevehető metszésen át kanült vezet be a kezelendő területre, amelyen keresztül az ultrahanghullámot bejuttatja, amely letöri a zsírsejteket. Ezt követően egy másik kanülön keresztül a beavatkozást végző specialistánk finom és precíz mozdulatokkal képes leszívni a felesleget. Az eljárás segítségével sebészünk akár kockahasat, karcsúbb csípőt, vagy kecsesebb combokat is képes kialakítani, mindezt mindössze egy óra alatt!
Az ultrahangos zsírbontás eredményeként a páciensek alig érezhető fájdalmat és bevérzést tapasztalnak és gyorsan visszatérnek a normális életritmusukba. Az ultrahangos zsírbontás annyira pontos és kíméletes, hogy a hozzánk fordulók nagy része inkább ezt választja a hagyományos zsírleszívással szemben. Pácienseink visszajelzései nagyon pozitívak, mindannyian drámai változásokról számoltak be.

Mire ügyeljen az ultrahangos zsírbontást követően?

Az altatásban vagy helyi érzéstelenítésben végzett ultrahangos zsírbontás után elég egy napos pihenés, majd egy speciális kompressziós ruha viselete, hogy a bőr visszanyerje rugalmas állapotát. A végeredmény általában 1-2 hónappal a beavatkozás után látható.
Az ultrahangos zsírbontást követően 2-3 hétig kerülni kell a megterhelő mozgást, a szaunát, a szoláriumot, a masszázst, 6 hétig pedig kötelező a kompressziós öltözék viselése.

Kérjük tekintse meg képgalériánkat és győződjön meg a saját szemével az ultrahangos zsírbontás eredményességéről!