Gyönyörű mellek Polytech implantátummal!

 

A nők életében a mellük formája, mérete nagyon fontos szerepet játszik, mivel egy szép mell jót tesz az önbecsülésnek. Napjainkban számos lehetőség nyílik a kontúrjavítás és mellnagyobbítás területén, hiszen a Poliytech mellimplantátumok széles variációja létezik. A hölgyek több különböző alap modell közül választhatnak a mellnagyobbítás előtt. Rendkívül népszerű a kerek implantátum központi kiemelkedéssel, illetve a kerek Polytech mellimplantátum csepp alakú projekcióval (vetülettel). Ugyancsak sokan dicsérik a horizontálisan ovális implantátumot, anatómiai projekcióval, valamint a hosszában ovális implantátumot szintén anatómiai projekcióval.

 

Miért különlegesen biztonságos a Polytech mellimplantátum?Ennek az implantátumnak rugalmas és nagyon ellenálló fala számos szilikon rétegből áll, azon felül egy záró réteggel rendelkezik, mely megakadályozza a gél falon keresztül történő kiszivárgását a környező szövetekbe. A Polytech mellimplantátumok térhálós szilikon géllel vannak feltöltve, így a piacon ezek jelentik a csúcstechnológiát. A mellnagyobbításhoz használt Polytech mellimplantátumban lévő szilikon gél forma stabil, amely visszanyeri az eredeti formáját egy esetleges mechanikai hatást követően. Mozgás és érzés tekintetében a Polytech implantátum képes utánozni leginkább a természetes emlőt.

 

Mi az oka annak, hogy különböző Polytech mellimplantátum felszínek léteznek?

 

A test természetes reakciójából adódóan kapszula képződik minden idegen test körül, beleértve az implantátumokat is. Ez a kapszula szorosan az implantátum köré záródhat és zsugorodhat, így a zsugorodás az implantátum, és ezzel együtt az emlő formáját is megváltoztatja. Ráadásul a kapszula nagyon keménnyé válhat és fájdalmat is okozhat. Ezt a komplikációt hívják kapszuláris kontraktúrának, ami összefügg a mellnagyobbításhoz használt implantátum felszínével. Ez az oka annak, hogy a Polytech mellimplantátumokat gyártó cég előtérbe helyezte a micropolyurethan hab borítású és texturált felszínű implantátumok gyártását.

 

Hogyan helyezik be a mellnagyobbítás során a magas minőségű német Polytech mellimplantátumokat?

 

A bemetszés helye lehet a hónaljban, a bimbóudvar környékén, illetve a mell alatti redőben, amely a leggyakoribb implantátum behelyezési metszésnek számít.
A mellnagyobbítás során az implantátum behelyezhető közvetlenül a mirigyállomány szövetei mögé, vagy az izom alá. A végeredmény mindkét esetben szemet gyönyörködtető, hiszen a Polytech implantátumok tapintatukat tekintve a mellhez hasonlatosan puhák, térhálós szerkezetű szilikon géllel töltöttek, konkáv hátsó falukkal igazodnak a test természetes vonalaihoz,

 


Mennyi ideig tart az Polytech implantátum élettartama?

 


Minden befogadó szervezetnek egyedi reakciója van az idegen testre. A múltbeli tanulmányok azt igazolják, hogy a sóoldattal töltött és a vékony falú implantátumok átlagos élettartama 10-30 év. A modern implantátum technológiák a minőségi követelmények fejlesztésével
kombinálva az implantátumok élettartamának meghosszabbodásához vezetnek.
A Polytech implantátumot gyártó PolytEch Health & Aesthetics felajánlja a pácienseknek azt a lehetőséget, hogy regisztráljanak az Implants of Excellence programba, amely program kiterjed az életre szóló garanciára, mely ismeretlen eredetű falszakadásra vonatkozik és folyamatosan informálja a pácienseket az emlő implantátumokról szóló újdonságokról.
Az implantátumok behelyezése után a páciens a plasztikai sebészünktől kézhez kap egy implantátum passportot, amin feltünteti az implantátumának típusát, méretét.